Skip to main content

Εκπαίδευση για εισαγωγή σε στρατό, αστυνομία, πυροσβεστική και ΤΕΦΑΑ

Η καθιερωμένη εκπαιδευτική διημερίδα για τους υποψήφιους εισακτέους διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται φέτος από το «Πρότυπο Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας Υποψηφίων Β' και Γ' Λυκείου North Trainers» η καθιερωμένη εκπαιδευτική ημερίδα (για την ακρίβεια διημερίδα) για τους υποψήφιους εισακτέους στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, την πυροσβεστική ακαδημία και τα ΤΕΦΑΑ.

Η διημερίδα, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

«Η ενημέρωση γίνεται με στόχο την πιο αποτελεσματική επικοινωνία και την επίλυση όλων των αποριών από τους υπεύθυνους των North Trainers, καθώς και από όλα τα αξιόλογα στελέχη τους. Η ημερίδα απευθύνεται σε κάθε μαθητή, γονέα και εκπαιδευτικό που θέλει να μάθει τι ακριβώς απαιτείται προκειμένου κάποιος να εισαχθεί στις παραπάνω σχολές. Στην ημερίδα θα χρησιμοποιηθούν πρακτικά παραδείγματα σε συνδυασμό με οπτικοακουστικό υλικό, προκειμένου οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις στο κομμάτι των αγωνισμάτων, των υγειονομικών εξετάσεων και των ψυχομετρικών δοκιμασιών για την ουσιαστικότερη υποστήριξη τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. H αθρόα συμμετοχή, οι αναλυτικές παρουσιάσεις, οι εποικοδομητικές συζητήσεις που θα διεξαχθούν και το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είναι στοιχεία που για μια ακόμη φορά καταδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν οι North Trainers. Είμαστε σίγουροι ότι οι υποψήφιοι και οι γονείς τους θα δείξουν για μια ακόμη χρονιά την εμπιστοσύνη τους στις άοκνες προσπάθειες που κάνουμε, και θα μας τιμήσουν με την απόφασή τους να επιλέξουν ως αρωγό στην επιτυχία τους στην ανώτατη εκπαίδευση τους North Trainers, την ομάδα των νικητών», επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στα εξής τηλέφωνα:

Δυτική Θεσσαλονίκη 2310 668404, 6908 617665

Ανατολική Θεσσαλονίκη 2310 534670, 6972 930739.