Skip to main content

Εκπαιδευτική εκδρομή για τους μαθητές του ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

Με πρωτοβουλία της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Α' Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, τα παιδιά πήγαν από τον Λευκό Πύργο στο Ζαγκλιβέρι.

Μια αξιέπαινη δράση για τους μαθητές Εκπαιδευτικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, υλοποίησε η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Α' Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Η δράση αφορούσε σε εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών του ΕΚΕΚ, με αφετηρία τον Λευκό Πύργο και προορισμό χώρο αναψυχής στην περιοχή Ζαγκλιβερίου. Η μεταφορά των μαθητών έγινε με vintage αυτοκίνητα με την υποστήριξή του Πανελλήνιου Αυτοκινητιστικού Συλλόγου Χαλκιδικής με πρόεδρο τον κ. Χαράλαμπο Κεχαγιόγλου και του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος με πρόεδρο τον κ. Αναστάσιο Κάλφα.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Μητράκας.

"Ευχαριστούμε την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Μαθητών ΕΚΕΚ ΑμΕΑ κ.Μαριάννα Τιμόθεου που μας έδωσε τη δυνατότητα να ενώσουμε τη φωνή μας και να στείλουμε ένα μήνυμα για ίσες ευκαιρίες, αλληλοσεβασμού και κοινωνικής αλληλεγγύης ενάντια σε κάθε λογική διακρίσεων και ανισοτήτων", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΔΗΜΤΟ.