Skip to main content

Εκπλήξεις και δώρα για τα 15 χρόνια του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη

Από Δευτέρα 17 έως και Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη μπαίνει σε εορταστικό κλίμα και πραγματοποιεί δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, κλείνει 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και το γιορτάζει οργανώνοντας δράσεις και προσφέροντας δώρα σε όσους επισκεπτούν το κατάστημα της στην πόλη.

Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη μπαίνει σε εορταστικό κλίμα, καθώς σε αυτό θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους! Παράλληλα οι πελάτες του καταστήματος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα δοκιμάζοντας τη τύχη τους στον «Τροχό της Τύχης», αλλά και να πάρουν μέρος στην επετειακή κλήρωση των 15 χρόνων, για να διεκδικήσουν προϊόντα αξίας 10.000€ και 5.000€ ή 2 τετραήμερα ταξίδια στη Σουηδία.

Η κορύφωση όλων των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο μεγάλο πάρτυ γενεθλίων της ΙΚΕΑ. Εκείνη τη μέρα, η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, για να μοιραστεί μαζί με όσους παρευρεθούν, τα 15 “Sweet Fifteen” αντικείμενα που έχει ξεχωρίσει και αγαπήσει από τις διάφορες σειρές της ΙΚΕΑ, αλλά και για να φωτογραφηθεί με τους επισκέπτες.

Όσοι προβούν σε αγορά κάποιου από τα 15 “Sweet Fifteen” αντικείμενα ΙΚΕΑ, για εκείνη τη μέρα, θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», αφού το ισόποσο του 10% των εσόδων από τις αγορές των 15 αγαπημένων αντικείμενων ΙΚΕΑ θα δοθεί για τον εξοπλισμό των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή εξοπλισμού και απαραίτητων ειδών.