Skip to main content

Εκπλήξεις Λουτσέσκου στην αποστολή για Πανιώνιο-Μέσα όλοι οι νέοι(vid)

Οι εκλεκτοί του Ρουμάνου προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει, πλέον, με μακρινή ανάμνηση για τον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μπορεί να περιμένει. Στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά υπάρχει τώρα ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη.

Ο Δικέφαλος είχε ουσιαστικά δύο μέρες προετοιμασίας για τη μάχη με τους Κυανέρυθρους, με το βάρος να πέφτει κυρίως στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Έτσι και η δεύτερη και τελευταία προπόνηση (δείτε εδώ) ήταν αφιερωμένη στην τακτική, αμυντική και επιθετική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το πρόγραμμα του. Εκτός μάχης από τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο είναι, πέρα από τους δύο τραυματίες, και ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά οι νεοφερμένοι Ίνγκασον και Ολιβέιρα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σβιντέρσκι και Καρέλης.