Skip to main content

Κορυφώνεται η αγωνία για τις λίστες της ΝΔ - Νέα ονόματα και εκπλήξεις

Για τη λίστα της Α Θεσσαλονίκης είναι στο τραπέζι περί τα 40 ονόματα. Στη Χαλκιδική φέρεται να έχει κλειδώσει ο Γρηγόρης Τάσιος.

Σβήνουν και γράφουν ονόματα για να παρουσιάσουν μέσα στην εβδομάδα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές.

Πολλά ονόματα παίζουν, ενώ οι λίστες είναι ακόμη στο σύνολο τους ανοιχτές. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη λίστα της Α' Θεσσαλονίκης είναι στο τραπέζι περί τα 40 ονόματα, από τους οποίους έχουν ζητηθεί τα στοιχεία τους εν όψει της τελικής επιλογής.

Σίγουρα ονόματα δεν μπορούν να ειπωθούν αυτές τις ώρες, με εξαίρεση όσους το τελευταίο διάστημα κατέγραψε και η Voria.gr.

Στο ψηφοδέλτιο της Α΄Θεσσαλονίκης οι εκπλήξεις αναμένεται να είναι πάνω από δύο, ενώ στη Β', το όνομά του έβδομου υποψήφιου, που θα κλείσει ως προς τους άνδρες τη λίστα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αυτές τις ώρες γίνεται η τελική αξιολόγηση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν οι ανακοινώσεις του συνόλου των ψηφοδελτίων. Εξάλλου, η παρουσία στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με την ευκαιρία της ομιλίας του στο συνέδριο Export Summit αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το τοπίο.

Οι εκπλήξεις και οι νέες είσοδοι είναι αυτές που θα καθορίσουν και ποιοι θα κοπούν από τα ονόματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Για παράδειγμα αν στις δύο αναμενόμενες νέες εισόδους- εκπλήξεις στη λίστα της Α Θεσσαλονίκης προστεθεί και το όνομα του Νίκου Ταχιάου τότε θα γίνει... σφαγή και καραμπόλες...

Στη Χαλκιδική πάντως φέρεται να έχει κλειδώσει το όνομά του Γρηγόρη Τάσιου, ενώ στο Κιλκίς επρόκειτο να ενημερώσει την Πειραιώς αν θα είναι υποψήφια η περιφερειακή σύμβουλος, Μιχαλία Καραμισάκη.