Skip to main content

Εκπλήξεις στις κλήσεις Σκίμπε για το ματς με Βέλγιο

Ζέκα, Μανθάτης και Ανδρούτσος συγκαταλέγονται σε αυτές - Ο Κυριακίδης του Παναιτωλικού κλήθηκε στη θέση του Ορέστη Καρνέζη

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνονται στις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε, εν όψει του αγώνα της εθνικής ομάδας με το Βέλγιο, το Σάββατο στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε, όπως αναμενόταν, τον Κάρλος Ζέκα, για τον οποίον πάντως δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς εκκρεμεί η έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τους νεαρούς Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ελληνική ομάδα, εν όψει του δύσκολου αγώνα με την πρωτοπόρο του 8ου ομίλου, είναι η απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα, στο ματς της Ουντινέζε με την Πεσκάρα. Στη θέση του κλήθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης του Παναιτωλικού, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο προερχόμενος από τραυματισμό Στέφανος Καπίνο.

Αναλυτικά οι 24 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Σκίμπε: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.