Skip to main content

Εκπρόσωποι της Κυπριακής Εστίας σε συνεργασία με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μοίρασαν γεύματα

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Λίλτση κάθε Σαββατοκύριακο παρέχει εκατοντάδες γεύματα σε άπορους και όσους έχουν ανάγκη

Συνεχίζεται η δράση της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής τον Γιώργο Λίλτση στήριξης απόρων και όσων έχουν ανάγκη στην περιοχή.

Από την ανακοίνωση του lockdown η παράταξη κάθε Σαββατοκύριακο παρέχει εκατοντάδες γεύματα.

Το μενού της περασμένης εβδομάδας ήταν κυπριακό. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Εστίας Β. Ελλάδας Αλέξανδρος Μούστρας και οι εκπρόσωποι Αβραάμ Μούστρας και Παναγιώτης Μούστρας επιμελήθηκαν το μενού μαγειρεύοντας κυπριακά εδέσματα, μεταξύ αυτών κυπριακό τραχανά, χαλούμι, πλιγούρι με αφέλια (χοιρινό), σαλάτα και φρούτα.

«Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, στο 11 Street Café Bistrot μαγειρέψαμε με την καρδιά μας για εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποί μας που όλους αυτούς τους μήνες της καραντίνας προσφέρουν ζεστό φαγητό κάθε Σαββατοκύριακο συνάντησαν τους ανθρώπους της Κυπριακής Εστίας που προετοίμασαν το φαγητό δυο ημερών. Θερμές ευχαριστίες από όλους εμάς για αυτή την κίνηση τους» σχολίασε ο Γ. Λίλτσης.