Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
x

ΟΛΘ: ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι 145 λιμένων της Μεσογείου και 22 στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας από 18 διαφορετικές εταιρείες κρουαζιέρας

Τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας παρουσίασε η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΟΛΘ ΑΕ και εκπρόσωπός της στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Ρήγα στη 60η Γενική Συνέλευση της MedCruise (Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας), που διεξήχθη στη Costa Brava, Ισπανία από τις 23-27 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι 145 λιμένων της Μεσογείου, 22 στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας από 18 διαφορετικές εταιρείες κρουαζιέρας και 23 διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οι παρευρισκόμενοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, μέσα από εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό του ΟΤΘ, ειδικά διαμορφωμένο για την κρουαζιέρα το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης».

Λαμβάνοντας υπόψιν, υπογραμμίζεται σχετικά, «τις αυξημένες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 το 2022, η Θεσσαλονίκη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή εικόνα της πόλης για την αγορά της κρουαζιέρας».

«Η συμμετοχή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΟΛΘ Α.Ε. σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, όπως η πρόσφατη έκθεση Seatrade Cruise Global στις ΗΠΑ και η αποδοτική συνεργασία των δύο φορέων αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας με προστιθέμενη αξία όχι μόνο για τους ταξιδιώτες αλλά και για όλη την κοινωνία» δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ