Skip to main content

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ για Κολωνό: Προς το παρόν δεν προκύπτει κύκλωμα μαστροπείας

«Η δικογραφία έχει πάει στον εισαγγελέα και βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

«Μέχρι στιγμής από την έρευνα της Αστυνομίας δεν προκύπτει κύκλωμα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφερόμενη στην υπόθεση βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Η προανάκριση από την πλευρά της Αστυνομίας έχει τελειώσει. Η δικογραφία έχει πάει στον εισαγγελέα και βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης», δήλωσε η κ. Δημογλίδου στο Mega και πρόσθεσε: «Οι συλλήψεις που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή είναι ύστερα από ένταλμα του ανακριτή».

Σε ερώτηση για το εάν η Αστυνομία ερευνά ένα ζευγάρι το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, τόνισε πως «δεν μπορούμε να δίνουμε στοιχεία στον κόσμο που ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διαδικασία της ανάκρισης».

«Προς το παρόν δεν προκύπτει κύκλωμα» για την υπόθεση στον Κολωνό

«Προς το παρόν, από τη μέχρι στιγμής έρευνα, δεν προκύπτει κύκλωμα. Μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά. Οι άνθρωποι που έχουν συλληφθεί, επικοινώνησαν μέσω της εφαρμογής με την ανήλικη, βρέθηκαν μαζί της με αμοιβή, προέκυψε το ένταλμα και έχουν συλληφθεί. Μέχρι στιγμής, από την έρευνα της αστυνομίας δεν προκύπτει κύκλωμα μαστροπείας».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ δήλωσε πως ακόμη δεν έχουν απολογηθεί όλοι οι συλληφθέντες οπότε δεν μπορούν να υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Δείτε τις δηλώσεις της εκπρόσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ: