Skip to main content

Εκπτώσεις 50% από την πρώτη μέρα στην αγορά της Λάρισας

Με ποσοστά που αγγίζουν ακόμη και το 50% ξεκίνησαν σήμερα στην αγορά της Λάρισας οι χειμερινές εκπτώσεις.
Με ποσοστά που αγγίζουν ακόμη και το 50% ξεκίνησαν σήμερα στην αγορά της Λάρισας οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.  Οι έμποροι προσδοκούν ότι με τις μεγάλες εκπτώσεις θα ενισχυθεί η αγοραστική κίνηση και θα υπάρξει αύξηση του τζίρου τους, τον οποίο είδαν κατά την περίοδο των εορτών να υποχωρεί έως και 40% σε σχέση με τα δεδομένα της περσινής χρονιάς.

Την αισιοδοξία των εμπόρων σε σχέση με το ενδεχόμενο αύξησης της αγοραστικής κίνησης ενισχύει και το γεγονός ότι το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στις προσφορές που υπήρξαν εκ μέρους των εμπόρων κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι Λαρισαίοι προχώρησαν σε αρκετές αγορές ενώ έκαναν  και την απαραίτητη έρευνα αγοράς, ενόψει της επίσημης έναρξης της περιόδου των εκπτώσεων.

Τα υψηλότερα ποσοστά των εκπτώσεων κυμαίνονται, όπως συμβαίνει συνήθως, στους τομείς της ένδυσης και της υπόδησης, όπου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες για τους καταναλωτές, εφόσον η τοπική αγορά διαθέτει επάρκεια ποιοτικότατων προϊόντων. Με το πέρας των εκπτώσεων θα γίνει και η καθιερωμένη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, προκειμένου να καταγραφεί η πορεία των τοπικών επιχειρήσεων τόσο κατά τις εκπτώσεις όσο και συνολικά για όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο Εμπορικός Σύλλογος υπογραμμίζει, τέλος, ότι οι καταστηματάρχες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών.