Skip to main content

Έκπτωση 10% στα σούπερ μάρκετ Κρητικός σε πολύτεκνες οικογένειες στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ προσφέρει έκπτωση 10% σε μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών στα σούπερ μάρκετ της.

Έκπτωση 10% στις πολύτεκνες οικογένειες, μέλη των συλλόγων πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών προσφέρει η εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Η έκπτωση θα χορηγείται με τη χρήση της κάρτα club. Στην έκπτωση περιλαμβάνονται, φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, τυριά και αλλαντικά κοπής, ψωμί, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, «η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία γενικά και την ελληνική οικογένεια ειδικότερα, μένοντας πιστή στις αξίες της, την αλληλεγγύη, την οικονομία και τη φροντίδα, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνανθρώπων μας».

«Σε μία αρκετά ιδιαίτερη περίοδο τόσο για την υγεία όσο και για την οικονομία, προσπαθούμε να βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους καταναλωτές που μας χρειάζονται περισσότερο και να αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα, στηρίζοντάς τους έμπρακτα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

«Γιατί για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ, η κοινωνική υπευθυνότητα αποδεικνύεται με πράξεις. Κάθε πολύτεκνη οικογένεια έχει… έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ! ΚΡΗΤΙΚΟΣ Κάθε μέρα δίπλα σας»,