Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022
x

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ - ΜΑΚΡΗ

Η πρωτοβουλία αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι στελέχωσαν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας το σχολικό έτος 2021-2022

Την πρωτοβουλία για παροχή έκπτωσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών εκκίνησαν για μία ακόμη φορά τα υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Η πρωτοβουλία αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς οι οποίοι στελέχωσαν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας, για το σχολικό έτος 2021-2022 προκειμένου να διευκολυνθούν για την μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν από 27/06 έως και 02/07, από το νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία, προς τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.

O κ. Πλακιωτάκης και η κα Μακρή στηρίζουν θερμά τη μέριμνα που απευθύνεται στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, με την οποία εξασφαλίζεται έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 27/06/2022 έως και 02/07/2022.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής:

-ANEK LINES
-ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ
-LEVANTE FERRIES
-SEA JETS
-FAST FERRIES
-ATTICA GROUP (Super Fast Ferries-Blue Star Ferries-Hellenic Sea Ways)
-MINOAN LINES
-GOLDEN STAR FERRIES

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ