Skip to main content

Εκρηκτικοί αγώνες και καινοτομίες στο αυριανό Colosseum (video)

Πυγμαχία, Boxing Pro, K1 (Kickboxing) και Low kick που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνητου κοινού σε μία διοργάνωση που υπόσχεται εκρηκτικές αναμετρήσεις.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιτυχημένη διοργάνωση πολεμικών τεχνών «Colosseum Prime Fight Show», που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στο «PAOK Sports Arena», στη Θεσσαλονίκη.

Πενήντα οκτώ αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους τριών χωρών - Ελλάδα, Ρουμανία και Ολλανδία - θα ανέβουν στο ρινγκ και θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της εξαιρετικής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά στην πόλη.

Οι τελευταίες απαιτούμενες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σήμερα με το ζύγιση των αθλητών και τον έλεγχο των κιλών τους για την ένταξή τους στις αντίστοιχες κατηγορίες. Λόγω της έντονης χιονόπτωσης, ωστόσο, η αποστολή της Ρουμανίας αναμένεται να φθάσει αύριο στην Ελλάδα, οπότε θα περάσει τα διαδικαστικά.

Πυγμαχία, Boxing Pro, K1 (Kickboxing) και Low kick είναι τα είδη των αγώνων που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη του κοινού σε μία διοργάνωση που υπόσχεται εκρηκτικές αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το Colosseum καινοτομεί και φέρνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη επίσημο επαγγελματικό αγώνα Box Rec.

Οι πύλες του Κλειστού Γηπέδου της Πυλαίας θα ανοίξουν στις 16:00, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι οι εξής: 5€ παιδικό (πάει όπου ο γονέας), 10€ Ανέργων (με επίδειξη κάρτας ανεργίας), 15€ κανονικό (κερκίδες μπροστινές), 25€ (ringside arena).