Skip to main content

Έκρυβαν χιλιάδες πακέτα τσιγάρα σε σπίτι

Περισσότερα από 15.500 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων εταιρειών, είχαν στο σπίτι τους, στον Κολωνό, τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Περισσότερα από 15.500 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων εταιρειών, είχαν στο σπίτι τους, στον Κολωνό, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αρμενίας, ηλικίας 35 και 22 ετών και μία υπήκοος Βουλγαρίας, 42 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας ότι διαμέρισμα, στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο και τον 22χρονο να εξέρχονται από αυτό κρατώντας τσάντες, που όπως διαπιστώθηκε περιείχαν λαθραία τσιγάρα και τους συνέλαβαν. Οι δράστες συνελήφθησαν σήμερα, κατηγορούμενοι για «Πλαστογραφία πιστοποιητικών», παράβαση του Ν. «Περί Τελωνειακού κώδικα» και του Ν. «Περί αλλοδαπών» .

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε και συνελήφθη η 42χρονη, ενώ επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 15.586- πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του Υπουργείου Οικονομικών, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.