Skip to main content

Έκρυβε οπλοστάσιο στο εξοχικό του στη Χαλκιδική

Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε στο εξοχικό του στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής 44χρονος ηλεκτρολόγος και ιδιοκτήτης παραθαλάσσιου μπαρ.
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε στο εξοχικό του στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής 44χρονος ηλεκτρολόγος και ιδιοκτήτης παραθαλάσσιου μπαρ. Μετά από έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 29 αμυντικές χειροβομβίδες, ένα πιστόλι των 9 mm, μία καραμπίνα, δεκάδες σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων και τρεις πυροκροτητές.

Ο 44χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι προμηθεύτηκε το πολεμικό υλικό από 48χρονο συνταξιούχο στρατιωτικό, σε αντάλλαγμα οικονομικού χρέους. Στο σπίτι του τελευταίου βρέθηκαν 145 σφαίρες, μία χειροβομβίδα και 50 αρχαία νομίσματα, τα οποία θα εξεταστούν από ειδικούς.

Έγιναν προσαγωγές υπόπτων στη Χαλκιδική, ενώ οι αρχές σημειώνουν ότι οι έρευνες στρέφονται σε κάθε κατεύθυνση για την εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης. Μεταξύ άλλων εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων σε κυκλώματα μπράβων της νύχτας, ενώ προς το παρόν η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη απλώς ενημερώνεται για την εξέλιξη των ερευνών.