Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε στον οικισμό της Ιτέας Φερών στον Έβρο, σε σημείο που διέρχεται γέφυρα της Εγνατίας, οι αρχές προχωρούν σε ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε στον οικισμό της Ιτέας Φερών στον Έβρο, σε σημείο που διέρχεται γέφυρα της Εγνατίας Οδού, προχωρούν οι αρμόδιες αρχές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε φορτίο με μπάλες τριφυλλιού θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές. Σύμφωνα με το reportal.gr, είναι η πέμπτη φωτιά που εκδηλώνεται στην περιοχή των Φερών μέσα σε διάστημα ενός μήνα.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αποφασίζει:

α.Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από δύση προς ανατολή (προς Σ.Σ.Δ. Κήπων) στην χ/θ 625,6 (Α/Κ ΒΙ.ΠΕ)) και την προσωρινή εκτροπή αυτής μέσω του κάθετου άξονα στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Συνόρων (Ε.Ο. 2).

β.Την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό (χ.θ. 657,7) των οχημάτων που εισέρχονται στη Χώρα μέσω του Σ.Σ.Δ. Κήπων με την κυκλοφορία αυτών να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κήπων.

γ.Την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Αρδανίου (χ.θ.650,6) των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. 51 (Ορεστιάδας – Αρδανίου) από βορρά προς νότο (από Ορεστιάδα προς Αρδάνιο).

Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την 18.00΄ ώρα της 15-09-2019. Η άρση αυτών θα πραγματοποιηθεί κατόπιν έκδοσης νέας ομοίας.

Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης, διευκρινίζει η αστυνομία, διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3, 4 και 104 του Ν. 2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Πηγή φωτογραφιών: reportal.gr, xanthi2.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ