Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποξήλωσης επί της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο ύψος της διασταύρωσης προς Ρύσιο.

Έκτακτες εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποξήλωσης επί της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο ύψος της διασταύρωσης προς Ρύσιο, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 7.30 π.μ. έως τις 15.00. Σε περίπτωση που οι εργασίες δεν περαιωθούν την ίδια ημέρα, θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ