Skip to main content

Εκτός για δύο εβδομάδες Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με ενοχλήσεις και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης υποβλήθηκαν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία.

Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία όπου και διαπιστώθηκε ότι θα μείνουν εκτός για διάστημα 10-15 ημερών!

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με ενοχλήσεις και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης υποβλήθηκαν σήμερα (8/2) σε μαγνητική τομογραφία. Ο Ματέο Γκαρσία υπέστη ρήξη έσω πλάγιου πρώτου βαθμού, ενώ ο Χαβιέρ Ματίγια έχει χονδρική βλάβη στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης για διάστημα 10-15 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται σίγουρα για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό καθώς επίσης και για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Είναι πιθανό αμφότεροι οι παίκτες να απουσιάσουν και από το ματς πρωταθλήματος εναντίον του Ολυμπιακού (23η αγωνιστική) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21 Φεβρουαρίου.