Skip to main content

Εκτός και ο Χουάνκαρ για τον Παναθηναϊκό εν όψει Άρη - Στη Θεσσαλονίκη χωρίς 11 παίκτες

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με ενδεκάδα ανάγκης στο σημερινό ματς με τον Άρη - Προστέθηκε και ο Χουάνκαρ στις δέκα απουσίες του.

Με... ενδεκάδα απουσιών θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός σήμερα (20/19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Στις απουσίες δέκα παικτών προστέθηκε το πρωί της Κυριακής και το όνομα του Χουάνκαρ.

Ο αμυντικός των πρασίνων προσβλήθηκε από ίωση και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη το πρωί. Τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να καλύψει ο Φακούντο Σάντσες μεταφερόμενος αριστερά, ενώ δεξιά πιθανότατα θα βρεθεί ο Γιάννης Κώτσιρας.  

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί δηλαδή με ενδεκάδα ανάγκης στο σημερινό ματς με τον Άρη. Πέρα από τα προβλήματα τραυματισμών, την τελευταία εβδομάδα το ποδοσφαιρικό τμήμα του τριφυλλιού έχει χτυπηθεί και από «επιθετική» ίωση «βαριάς» μορφής (όχι Covid-19), που συνοδεύεται από υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί νοκ-άουτ πολλοί παίκτες πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων είναι οι Ρούμπεν Πέρεθ, Βιτάλ, Κουρμπέλης και Γκατσίνοβιτς. Σήμερα (20/3) προστέθηκε και ο Χουάνκαρ.

Συγκεκριμένα, πέρα απ’ τους τραυματίες Βέλεθ και Ιωαννίδη, εκτός αποστολής έμειναν και οι Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Ξενόπουλος και Ρούμπεν, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συμπεριλάβει στο γκρουπ για το ματς με τον Άρη τον «απενεργοποιημένο» Αγιούμπ και τους Γιάννη Σαρδέλη, Βαγγέλη Θεοχάρη και Θόδωρο Τσιριγώτη από τον Παναθηναϊκό Β’.