Skip to main content

Εκτός κυκλοφορίας μία λωρίδα επί της Λαγκαδά λόγω εργασιών συντήρησης

Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και εργασίες ανανέωσης της οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα επί της οδού Λαγκαδά.

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 και από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και εργασίες ανανέωσης της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Δαβάκη και του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Oι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

φωτογραφία αρχείου