Skip to main content

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, είπε ο Μιχαλολιάκος.

Με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Στο μεταξύ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με δήλωσή του παίρνει αποστάσεις από το παραλήρημα Μπαρμπρούση, αλλά δεν έκανε λόγο για τα χειροκροτήματα που ακούστηκαν όταν μιλούσε για πραξικόπημα ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τους για τον αποκλεισμό του κόμματος από την συζήτηση.

Συγκεκριμένα τόνισε: Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από τη συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν τη χώρα;»