Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FACEBOOK ΚΑΙ INSTAGRAM - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η χώρα μας εμφανίζεται μαζί με τις γεωγραφικές περιοχές που καλύπτουν Βρετανία και Ιταλία να έχουν τα περισσότερα προβλήματα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το Facebook εδώ και αρκετή ώρα για πολλούς χρήστες, σε διάφορες χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Αναφορές διακοπής εντοπίζονται επίσης στη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδά κ.α. Το τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει και τα συνδεόμενα με το Facebook κοινωνικά δίκτυα WhatsApp και Instagram, για τα οποία επίσης διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα ή πλήρης αδυναμία σύνδεσης.

Οι χρήστες αναφέρουν το πρόβλημα στο Twitter και σε άλλα μέσα, και το #FacebookDown είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο hashtag μεταξύ των χρηστών στην Ελλάδα. Αντίστοιχες αναφορές γίνονται και μέσω #InstagramDown και #WhatsAppDown.

Προβλήματα παρουσιάζονται και σε χρήστες της εφαρμογής στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τον ιστότοτοπο downdetector, η χώρα μας εμφανίζεται μαζί με τις γεωγραφικές περιοχές που καλύπτουν τη Βρετανία και την Ιταλία να έχουν τα περισσότερα προβλήματα επί ευρωπαϊκού εδάφους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ