Skip to main content

Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών - Νέες δηλώσεις κατά Μπουτάρη (vid)

Ο Δημήτρης Καμπόσος προέβη νωρίτερα σε νέες δηλώσεις κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με τον αρχηγό της ΝΔ να τον θέτει εκτός κόμματος

Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ετέθη ήδη εκτός κόμματος ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

«Οι δηλώσεις του είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», αναφέρουν στη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, προέβη νωρίτερα σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας πως όσα λέει, τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων, λέγοντας πως «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».