Skip to main content

Εκτός ο Μενδρινός, στην ενδεκάδα ο Πρίττας

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μενδρινό, τους ανέτοι
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σηφάκης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Νέτο, Γκιάρο, Λαζαρίδη και Βαγγέλη. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ναφτί και Πρίττας. Δεξιά θα είναι ο Χαβίτο, αριστερά ο Κάλβο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Κόκε και Ρουίς. Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μενδρινό, τους ανέτοιμους Τσέζαρεκ και Παπαζαχαρία, αλλά και τον τιμωρημένο Μισέλ.
Η αποστολή των «κίτρινων» αποτελείται από τους: Σηφάκη, Χουάνμα, Ρονάλντο, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδη, Κουλουχέρη, Τόχα, Φατί, Πρίττα, Ναφτί, Κάλβο, Τσεζνάουσκις, Χαβίτο, Ρουίζ, Κόκε, Φαμπιάνο.
Εκτός έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Μίσελ, Μενδρινός, Καζναφέρης , Βελλίδης, Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Αγτζίδης, Κατίδης.

Επιστρέφει ο Πρίττας

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σηφάκης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Νέτο, Γκιάρο, Λαζαρίδη και Βαγγέλη. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ναφτί και Πρίττας, δεξιά θα είναι ο Χαβίτο, αριστερά ο Κάλβο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Κόκε και Ρουίς.