Skip to main content

Εκτός ψηφοδελτίου Γιαννούλη υποψήφιος για ακροδεξιές αναρτήσεις

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας μετά το θόρυβο που προκλήθηκε υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από τον κ. Γιαννούλη

Υποψήφιο θιασώτη ακροδεξιών αντιλήψεων είχε εντάξει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, στον συνδυασμό του στην Ημαθία, τον οποίο έθεσε εκτός συνδυασμού σήμερα, έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε για παλαιότερες αναρτήσεις του στο facebook.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις αφορούσαν σε κοινοποιήσεις άρθρων φιλοχουντικού περιεχομένου, με τον δικτάτορα, Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίες είχαν γίνει στο παρελθόν από τον κ. Παύλο Μπογιαννίδη.

Στην Ημαθία μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν εκπλαγεί από την υποψηφιότητα του κ. Μπογιαννίδη με το συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» του κ. Γιαννούλη, γνωρίζοντας τις απόψεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τοπικά αντιδράσεις, με κυριότερες εκείνες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» αναφέρει ότι δεν απέπεμψε ο ίδιος τον υποψήφιό του, αλλά ότι έκανε άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μπογιαννίδη.

Η ανάρτηση του κ. Γιαννούλη αναφέρει τα εξής:

«Πριν από λίγα λεπτά έκανα άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου στη. Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Παύλου Μπογιαννίδη. Κάθε προσπάθεια, δημόσια τοποθέτηση, αναπαραγωγή κειμένων η δηλώσεων που αφήνουν έστω και μια χαραμάδα ανοχής στην Ακροδεξιά την Δικτατορία και τον αντισημιτισμό θα συναντούν την μηδενική ανοχή μου αλλά και την ανοχή της Παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την Κεντρική Μακεδονία. Ακόμη και αν δεν κατάφερε να αποδώσει ακριβώς τις θέσεις του, υιοθετώντας τις δημοκρατικές αξίες του τόπου μας ο Παύλος Μπογιαννίδης τίθεται εκτός του ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Καμία ανοχή στον Φασισμό και τον Εθνικισμό».

Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Μπογιαννίδη: