Skip to main content

Εκτός τελικού ο Ίνγκασον! - Μπαίνει χειρουργείο

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του το οποίο τον θέτει οριστικά εκτός αποστολής.

Χάνει οριστικά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Σβέριρ Ίνγκασον, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με το γόνατό του.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Το ιατρικό δελτίο για τον Ίγκασον αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν και η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.

Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες».