Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν αφήνοντας ωστόσο αιχμές.

Το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να είναι στο νέο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr , η πρώτη εκλεγμένη βουλευτής στην Α’ Αθήνας, δέχθηκε συγκεκριμένη πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία δεν αποδέχθηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώην υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά, είχε εκφράσει την επιθυμία της να αναλάβει και τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, κάτι που δεν περιλαμβανόταν στην πρόταση Μητσοτάκη.

Η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν αναφέροντας με νόημα: «Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ