Skip to main content

Ελ Καντουρί: Ανησυχώ για την οικογένειά μου που είναι στην Ιταλία

Στην πόλη της Μπρέσια βρίσκεται καθηλωμένη η σύζυγος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου μαζί με τους δύο γιους τους.

Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ παραμένει στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που η οικογένεια του βρίσκεται από τα μέσα Φεβρουαρίου στην Ιταλία που δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού

Η σύζυγος του Ομάρ Ελ Καντουρί, μαζί με τους δύο γιους της, ταξίδεψαν στα μέσα Φεβρουαρίου στην Ιταλία, με την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα να τους καθηλώνει στην Μπρέσια.

Με νέες δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, αλλά και για το προσωπικό του θέμα. «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι στην Ιταλία, στην Μπρέσια συγκεκριμένα. Επέστρεψαν εκεί 10 μέρες πριν ξεσπάσει ο ιός και τελικά παρέμειναν εκεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, ανησυχώ πολύ και ελπίζω κάθε μέρα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιλυθούν τα προβλήματα», είπε αρχικά ο Ελ Καντουρί και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια όσον αφορά τους περιορισμούς στην κυκλοφορία. Σχεδόν αμέσως έκλεισαν τα πάντα, δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Δεν έχουμε κάνει προπόνηση στον ΠΑΟΚ για τρεις εβδομάδες».

Ο Ελ Καντουρί βρίσκεται καθηλωμένος στη Θεσσαλονίκη και επικοινωνεί - μέσω Skype- καθημερινά με την οικογένεια του. «Η Ιταλία είναι μια σημαντική χώρα για μένα, είναι μέρος που έχω στην καρδιά μου και μου λείπει που δεν είμαι εκεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πιστεύει πολύ στον Θεό, η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι φανταστικοί, αλλά η Ιταλία είναι… Ιταλία. Μου λείπουν τα πάντα, εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ κοντά με την Ιταλία, είναι η τρίτη χώρα μου. Τα παιδιά μου μιλάνε ιταλικά, η γυναίκα μου είναι από εκεί. Ελπίζω ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.