Skip to main content

Ελ Καντουρί: Όλοι θέλουν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ (video)

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ενόψει Πανιωνίου ο Μαροκινός άσος.

Για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Πανιωνίου μίλησε στην κάμερα του «PAOK TV», ο Ομάρ Ελ Καντουρί δίνοντας έμφαση στο έξτρα κίνητρο που έχει κάθε ομάδα όταν αντιμετωπίζει τον «Δικέφαλο».

«Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο, εντός και εκτός έδρας, είναι δύσκολα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση φέτος, καθώς ξεκίνησαν και με μείον βαθμούς. Ξέρουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια που δίνει κάθε ομάδα εναντίον μας, έρχεται 100% προετοιμασμένη ψυχολογικά», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» για να συμπληρώσει:

«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε την ίδια αποφασιστικότητα με αυτούς, καθώς νομίζω ότι στην ποιότητα υπερτερούμε. Οπότε αν είμαστε αποφασιστικοί θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».