Skip to main content

Έλαβε το χρίσμα της ΝΔ ο Βογιατζής

Toν νομάρχη Λέσβου, Παύλο Βογιατζή, τον οποίο «έδειξε» ως υποψήφιο αιρετό περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου με τη στήριξη της ΝΔ, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.
To νομάρχη Λέσβου Παύλο Βογιατζή, τον οποίο χθες, στη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής ομιλίας του, «έδειξε» ως υποψήφιο αιρετό περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Βογιατζής απένειμε στον κ. Σαμαρά μετάλλιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του χάρισε εκδόσεις της Νομαρχίας, ενώ σημείωσε το βάρος της ευθύνης της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.

«Είμαι βέβαιος ότι με την εμβέλειά σας, το εκτόπισμά σας -το ανθρώπινο πρώτα και μετά το πολιτικό- θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε, να πλησιάσετε και να σας αγαπήσουν και ευρύτερα στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου όλοι οι συμπολίτες μας, όλων των πολιτικών παρατάξεων. Γιατί τώρα, πλέον, θα είστε σε μια θέση που θα μπορέσει να προσθέσει στην περιοχή μεγαλύτερη αίγλη, μεγαλύτερη δύναμη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε:

«Για μένα, για τον κ. Αβραμόπουλο, για τους συνεργάτες μου όλους, το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ είναι απόδειξη της θέλησής μας να δείξουμε το μέγεθος της στήριξης απέναντί σας, για το έργο το οποίο θα κάνετε ως Περιφερειάρχης. Θα είστε ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης της περιοχής».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμο Χαρακόπουλο, τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον βουλευτή του νομού Λέσβου Σπύρο Γαληνό, τον Γραμματέα Οργανωτικού Μανώλη Αγγελάκα και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Αθανάσιο Σκορδά, συμμετείχε σε συσκέψεις με αυτοδιοικητικούς στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου και, τέλος, με οικονομικούς παράγοντες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης και στη συνέχεια αναχώρησε για την Καλλονή. Εκεί, επισκέφθηκε παραγωγική μονάδα και το Δημαρχείο της πόλης.