Skip to main content

ΕΛΑΣ: Διοικητική έρευνα για τη συμπλοκή αστυνομικών με οπαδούς στην Πιερία

Αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν σε αντιπαράθεση με άτομα που βρίσκονταν έξω από γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα - Έρευνα από την ΕΛΑΣ.

Διοικητική έρευνα για τα τεκταινόμενα έξω από το δημοτικό γήπεδο Νέου Κεραμιδίου Πιερίας την περασμένη Κυριακή, όπου αστυνομικοί συνεπλάκησαν με οπαδούς σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έχει διαταχθεί από την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.

Αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν σε αντιπαράθεση με άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο της περιοχής και ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καθώς έπρεπε να απομακρυνθούν λόγω των μέτρων προστασίας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη ένας 58χρονος και ο 24χρονος γιος του, οι οποίοι καταγγέλλουν ξυλοδαρμό από αστυνομικές δυνάμεις (διαβάστε ΕΔΩ) και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Μάλιστα ο πατέρας έπαθε οξύ έμφραγμα, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: Πιερία: Συμπλοκή οπαδών με αστυνομικούς σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία ενώ τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Στο γήπεδο της περιοχής διεξαγόταν ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής μεταξύ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου και του Ηρακλή Λάρισας.