Skip to main content

ΕΛ.ΑΣ: ΕΔΕ για αστυνομικό που ανέβασε βίντεο με καταδίωξη

Συνδικαλιστής αστυνομικός ανέβασε βίντεο με καταδίωξη και σύλληψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook - Έρευνα διέταξε η αστυνομία

Έρευνα για τη δημοσιοποίηση μέσω διαδικτύου βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ την αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος και τη σύλληψη άνδρα που επέβαινε σε αυτό διέταξε η Ελληνική Αστυνομία.

Το βίντεο που ανέβασε συνδικαλιστής αστυνομικός στον λογαριασμό του στο Facebook, αποτυπώνει την εν λόγω καταδίωξη στο Μενίδι μέσα από περιπολικό της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Στο τέλος του βίντεο διακρίνεται ακινητοποιημένο το ύποπτο όχημα και αστυνομικοί να περνούν χειροπέδες στον άνδρα που συλλαμβάνουν, όπως αναφέρει η naftemporiki.gr.

«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και απεικονίζει δραστηριότητα αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την άνευ αδείας καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού» αναφέρει η ΕΛΑΣ.