Skip to main content

ΕΛΑΣ: Επιχείρηση «σκούπα» με 72 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα αστυνομικά τμήματα 128 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 72 με κατηγορίες για διάφορα αδικήματα.

Εκτεταμένους ελέγχους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποίησε χθες η Αστυνομία σε πολλές περιοχές της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 128 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 72 με κατηγορίες για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, 18 για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, έξι για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, ένα άτομο για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού κ.ά.

Ακόμη, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής σε Αργολίδα και Λακωνία, ενώ κατασχέθηκαν δενδρύλλια και μικροποσότητες κάνναβης.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 673 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 311 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 18 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.