Skip to main content

Καβάλα: Σκότωσε με καραμπίνα τον φίλο του μετά από καβγά

Συνελήφθη ένας 67χρονος, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με 54χρονο, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στις Ελευθερές Καβάλας από τη δολοφονία ενός 54χρονου μετά από καβγά με 67χρονο χθες το απόγευμα, σε σπίτι του χωριού.

Ο 67χρονος ημεδαπός συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι σε οικία στις Ελευθερές, ο δράστης, έπειτα από λογομαχία με 54χρονο ημεδαπό, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της kavalanews.gr, οι δύο άνδρες και ακόμη ένας φίλος τους διασκέδαζαν σε μπαλκόνι σπιτιού όταν άρχισαν να μαλώνουν. Ο 67χρονος, ενδεχομένως υπό την επήρεια μέθης, έφυγε από την παρέα και επέστρεψε με καραμπίνα που πήρε από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 54χρονο. Στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 67χρονο σε αγροτική περιοχή των Ελευθερών.

Παράλληλα κατέσχεσαν από την οικία του και τον χώρο του συμβάντος, 1 κυνηγετικό όπλο, 36  φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 1 κάλυκα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.  

 

Πηγή φωτογραφίας: kavalanews.gr