Skip to main content

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου

Ο 73χρονος φέρεται να επανέλαβε ότι ήθελε να εμποδίσει το θύμα να διαφύγει, καθώς είχε μπει στο καταστημάτων του με σκοπό τη ληστεία.

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που κατηγορείται για θανατηφόρο σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naftemporiki.gr, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες και φέρεται να επανέλαβε ότι ήθελε να εμποδίσει το θύμα να διαφύγει, καθώς είχε μπει στο κατάστημά του με σκοπό τη ληστεία, αλλά και να προστατέψει τη ζωή του, γιατί ο 33χρονος τον απειλούσε με σπασμένο γυαλί.

Και σήμερα αρκετοί ήταν εκείνοι που βρίσκονταν στα δικαστήρια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται πως προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 55χρονος που κατηγορείται, επίσης, για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.