Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΣΟΛΟΝΙΚ

Αν και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε από το Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης στον Κορυδαλλό, τελικά, το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος αφέθη ο 48χρονος ομογένης από τη Γεωργία που την περασμένη Τρίτη συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία Σολόνικ.

Αν και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε από το Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης στον Κορυδαλλό, τελικά, πριν από λίγη ώρα, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Έπιασαν λάθος για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

«Σε βάρος του δεν προέκυψε τίποτα. Παρά την καθυστερημένη λήψη της σχετικής απόφασης, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι ο εντολέας μου Ιωακείμ Καρσλιάδης ουδεμία σχέση είχε με την περιβόητη υπόθεση δολοφονίας του Σολόνικ και της συντρόφου του και αφέθηκε ελεύθερος προ ολίγου, όπως εξαρχής ζητούσαμε. Εννοείται, βέβαια, ότι για τον απίστευτο αυτόν διασυρμό και καταρράκωση της προσωπικότητάς του θα προβούμε στις δέουσες νόμιμες ενέργειες, όπως ο ίδιος και οι οικείοι του επιθυμούν, για αυτό, άλλωστε, γίνεται και η παρούσα δήλωση» αναφέρει στο protothema.gr o συνήγορός του Γρηγόρης Μαρκοβίτης.

Ο 48χρονος «ελληνοποιημένος» Γεωργιανός αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 του «Μακεδονία» απο Λάρνακα. Η ΕΛ.ΑΣ είχε ενημερωθεί απο την Interpol Κύπρου οτι ο συγκεκριμένος ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία Σολόνικ και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ