Skip to main content

Ελεύθερος δεσμεύσεων δηλώνει ο Τζακόπουλος

Ελεύθερος δεσμεύσεων δήλωσε ο Σάκης Τζακόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης.
Ελεύθερος δεσμεύσεων και μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις, στεγανά ή ταμπέλες, όπως ο ίδιος είπε, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Σάκης Τζακόπουλος. 

Ο πρώην πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ επανέλαβε πολλές φορές ότι κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ανεξάρτητος, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, είναι ανοιχτός σε κάθε πολιτική στήριξη. 

«Είμαι ανοιχτός σε όποιο κόμμα δεχθεί τις απόψεις μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όποιο κόμμα συμφωνεί με το πρόγραμμά της παράταξής μου», υπογράμμισε ο κ. Τζακόπουλος. Απέφυγε να απαντήσει, αν και ρωτήθηκε δύο φορές, για το εάν είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα με την Ντόρα Μπακογιάννη και στελέχη από το ΛΑΟΣ.

Κριτική Τζακόπουλου στους συνυποψηφίους του

Ο Σάκης Τζακόπουλος που προέρχεται από το γαλάζιο στρατόπεδο επιτέθηκε στον συνυποψήφιό του Κώστα Γκιουλέκα. «Πώς ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος προγράμματος του κόμματος λέει ότι κατεβαίνει ανεξάρτητος;», αναρωτήθηκε ο κ. Τζακόπουλος. Έκανε λόγο για παρέες που είναι γνωστές στη Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στην πρώτη γραμμή τα ίδια πρόσωπα. Απέφυγε, δε, να απαντήσει σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που η εκλογική αναμέτρηση οδηγηθεί σε δεύτερη Κυριακή.

Χαρακτήρισε υγιές να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, γιατί «ακούγονται πολλές απόψεις», υπογράμμισε. Σχολιάζοντας τη διαπαραταξιακή επιτροπή των έξι τόνισε: «Σ΄ ένα όμιλο διαπαραταξιακό που ακόμα προσπαθούν να βρουν τον υποψήφιό τους, φοβάμαι μήπως αυτό φέρει περισσότερη απάθεια στους πολίτες».

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της παράταξης «Όλα από την Αρχή» του Σάκη Τζακόπουλου.