Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΕΛΛΑΔΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη γειτονική χώρα στην Αττάλεια, την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στο «Αntalya Stadium».

Φιλική αναμέτρηση εναντίον της Τουρκίας στην Αττάλεια και το «Αntalya Stadium» θα δώσει την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 21:00 η Εθνική Ελλάδος, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα προκριματικά του Euro 2020.

Σημειώνεται πως πριν το παιχνίδι, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον Άγγελο Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντορν από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Σημειώνεται ακόμη πως η «γαλανόλευκη» αποστολή θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα προκριματικά του Euro 2020.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ