Skip to main content

Ellinair: Δωρεάν στάθμευση για Αθήνα – Θεσσαλονίκη με επιστροφή

Η προσφορά απευθύνεται τόσο σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από Αθήνα, όσο και σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από Θεσσαλονίκη

Εικοσιτέσσερις ώρες δωρεάν στάθμευση θα έχουν οι επιβάτες της νέας πτήσης της Ellinair «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η προσφορά απευθύνεται τόσο σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από την Αθήνα, όσο και σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από τη Θεσσαλονίκη και διαθέτουν εισιτήρια με επιστροφή.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ellinair προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στα πάρκινγκ του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» P6 και P7. Στην Αθήνα, η Ellinair, σε συνεργασία με την Europcar, προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στο Eparking της Europcar, το οποίο βρίσκεται πριν το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δωρεάν στάθμευσης ισχύει για όλους τους ναύλους εισιτηρίων της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως και τη λήξη της προσφοράς, με τη χρήση των boarding passes του επιβάτη, όπως εξηγείται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.ellinair.com.