Skip to main content

Ellinair: Ξεκινούν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και Γερμανία

Η Ellinair προσθέτει στις τακτικές της πτήσεις νέα απευθείας δρομολόγια, τα οποία θα συνδέουν τον κεντρικό κόμβο της Βόρειας Ελλάδας με τη Γερμανία

Επανεντάσσεται επίσημα από την Τρίτη 22 Μαρτίου το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319, με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα έως τις 16 Απριλίου και καθημερινά από τις 17 Απριλίου.

Από τις 8 Μαΐου, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair, επανεντάσσεται και το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο, με συχνότητα 2 φορές ανά εβδομάδα για τον Μάιο και 3 φορές ανά εβδομάδα από τον Ιούνιο, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Ταυτόχρονα, η Ellinair προσθέτει στις τακτικές της πτήσεις νέα απευθείας δρομολόγια, τα οποία θα συνδέουν τον κεντρικό κόμβο της Βόρειας Ελλάδας, το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με διεθνή αεροδρόμια σε 6 πόλεις της Γερμανίας, ειδικά για τη θερινή περίοδο.

Οι νέοι προορισμοί είναι το Βερολίνο, το Μόναχο, η Λειψία, το Ανόβερο, η Στουτγάρδη και η Κολωνία. Οι πτήσεις ποικίλουν ως προς τη συχνότητα και τη χρονική διάρκεια που θα βρίσκονται σε ισχύ. Για το διάστημα από 10 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, η Στουτγάρδη θα συνδέεται με απευθείας πτήση και από το Ηράκλειο.

Η Ellinair, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της για τη νέα τουριστική περίοδο, εξετάζει και άλλες κινήσεις επέκτασης του δικτύου της, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.