Skip to main content

Ελληνικές επιχειρήσεις ένδυσης δειγματίζουν στο Λίβανο

Ο Λίβανος αποτελεί μια σχετικά μικρή χώρα από πλευράς πληθυσμού με 6,1 εκατ. κατοίκους, αλλά με υπερδιπλάσιο αριθμό Λιβανέζων στη διασπορά.

Διοργάνωση δειγματισμού ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης στο Λίβανο προγραμματίζει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Ο Λίβανος αποτελεί μια σχετικά μικρή χώρα από πλευράς πληθυσμού με 6,1 εκατ. κατοίκους, αλλά με υπερδιπλάσιο αριθμό Λιβανέζων στη διασπορά.

Από πλευράς κατανάλωσης ενδυμάτων, ο Λίβανος είναι μια ανερχόμενη αγορά στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τον ΣΕΠΕΕ, η αξία των εισαγόμενων ενδυμάτων στο Λίβανο από την Ευρώπη συνεχώς αυξάνει. Το 2016 οι εισαγωγές ενδυμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανήλθαν σε 245 εκατ. ευρώ.

Ο ΣΕΠΕΕ, έχοντας την εμπειρία διοργάνωσης ενός πετυχημένου δειγματισμού στο Λίβανο, θα διοργανώσει ένα νέο δειγματισμό στη Βηρυτό.

Σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελλάδος στη Βηρυτό και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Λιβάνου θα οργανωθούν συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων ένδυσης που θα συμμετέχουν και των Λιβανέζων αγοραστών (εισαγωγέων, αντιπροσώπων, καταστημάτων).

Ο δειγματισμός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βηρυτού και σε αυτόν μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες ενδυμάτων κάθε τύπου: γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, εσώρουχα, μαγιώ, αξεσουάρ.

Το κόστος συμμετοχής στο δειγματισμό ανέρχεται σε 960 ευρώ (+ΦΠΑ) και περιλαμβάνει τα έξοδα οργάνωσης (ενοίκιο αίθουσας, εξοπλισμός, διερμηνεία, επικοινωνία με αγοραστές κλπ). Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι διανυκτερεύσεις, τα αεροπορικά εισιτήρια και η μεταφορά των εκθεμάτων.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να προκαταβάλουν το 50% του κόστους συμμετοχής μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.

Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017.

Δήλωση συμμετοχής εδώ και στη συνέχεια επιστρέψετε την συμπληρωμένη στο ΣΕΠΕΕ μέσω ταχυδρομείου, fax ή email info@greekfashion.gr