Skip to main content

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Covid... webinars σε επιχειρήσεις

Τα σεμινάρια σε επιχειρήσεις-μελη του επιμελητηρίου αφορούν σε βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως τρόφιμα - ποτά, τουρισμός, διοίκηση επιχειρήσεων

Δύο νέα webinars πραγματοποιήθηκαν από την AHK Akademie, σε συνεργασία με εταιρείες-μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Το πρώτο webinar, με θέμα «Νομικές συνέπειες υγειονομικών πρωτόκολλων τουριστικών επιχειρήσεων», οργανώθηκε από κοινού με την DQS Hellas Ltd. και συμμετείχαν 50 εταιρείες από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Το δεύτερο webinar είχε τίτλο «GDPR & Ασφάλεια Δεδομένων» και υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), εξασφαλίζοντας 46 συμμετέχοντες.

Τα webinars προσφέρθηκαν δωρεάν, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη της προσαρμογής των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες, που έχουν προκληθεί στην αγορά κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού.

Η AHK Akademie αποτελεί μια νέα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των σύγχρονων στελεχών της αγοράς μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια αφορούν σε βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως τρόφιμα - ποτά, τουρισμός, διοίκηση επιχειρήσεων κ.α. και επικεντρώνονται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills) για στελέχη επιχειρήσεων.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες–μέλη του, οι οποίες επικεντρώνονται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Προϊόντων και Εγκαταστάσεων καθώς και στην Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AHK Akademie και τα επόμενα σεμινάρια, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 210 6419036 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.dual.com.gr/ahkakademie/.