Skip to main content

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 21 Ιουλίου η The smarter E Europe 2021

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεχή επικοινωνία της διοργάνωσης με τους εκθέτες, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια από την πανδημία.

Τη μετάθεση για τις 21 με 23 Ιουλίου 2021 της The smarter E Europe 2021, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο, ανακοίνωσε η Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεχή επικοινωνία της διοργάνωσης με τους εκθέτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε έρευνα και εκδήλωσαν την επιθυμία τους, η έκθεση να μεταφερθεί για τα τέλη Ιουλίου, θεωρώντας ότι στο μεταξύ θα έχει προχωρήσει η διανομή των εμβολίων κατά του Covid-19 και οι μετακινήσεις θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερους περιορισμούς.

Σημειώνεται ότι, όσοι υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής και προχώρησαν σε κρατήσεις ή ζήτησαν ειδικές υπηρεσίες, διατηρούν τα ίδια δικαιώματα και για τη νέα ημερομηνία.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/en/home.