Skip to main content

Ελληνογερμανικό: Τρία νέα webinars για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού

Τρία νέα δωρεάν ψηφιακά σεμινάρια, webinars, από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, από αύριο έως και την Πέμπτη

Τρία νέα ψηφιακά σεμινάρια, webinars, για τις επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στη λειτουργία τους από τον Covid-19, προσφέρει, δωρεάν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την ομπρέλα της “AHK Akademie”, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης https://digitalsolidarity.gov.gr/ #DigitalSolidarityGR.

Το πρώτο webinar, που φέρει τον τίτλο «Covid-19: Οι συνέπειες της πανδημίας στις συμβατικές σχέσεις ως μορφή ανωτέρας βίας», πραγματοποιείται αύριο 28 Απριλίου, ώρα 14:00, με τη συνεργασία του δικηγορικού γραφείου-μέλους του Επιμελητηρίου: «Στυλόπουλος και Συνεργάτες».

Το δεύτερο webinar, που φέρει τον τίτλο «Covid-19: Ποια νέα γερμανικά νομοθετήματα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία;», πραγματοποιείται στις 29 Απριλίου, ωρα 14:00, με τη συνεργασία της εταιρίας-μέλους του Επιμελητηρίου: «dimolegal».

Το τρίτο webinar, που φέρει τον τίτλο «Covid-19: Φορολογικές & Νομικές εξελίξεις | Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε», πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου, ώρα 9:30, με την υποστήριξη της εταιρίας-μέλους του Επιμελητηρίου «PwC».

Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, ενότητα εκδηλώσεις καθώς και την ιστοσελίδα www.dual.com.gr, ενότητα AHK Akademie.