Skip to main content

Ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ από το ΕΒΕΘ

Επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας –Σερβίας διοργανώνει το ΕΒΕΘ, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010, όπου θα παρουσιασθούν στοιχεία για την οικονομία της Σερβίας, τις επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και για τις προοπ
Επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας –Σερβίας διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010, όπου  θα παρουσιασθούν στοιχεία για την οικονομία της Σερβίας, τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα, καθώς και για τις προοπτικές βελτίωσης των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, στις 12 μεσημέρι, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Θα πραγματοποιηθούν ακόμα επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Σέρβων επιχειρηματιών, οι οποίοι συνοδεύουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας και επιχειρηματιών της περιοχής μας.

Η σερβική αποστολή αποτελείται από εκπροσώπους κρατικών φορέων και στελέχη 37 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως τα τρόφιμα, οι κατασκευές κτιρίων, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, η κατασκευή φορτηγών, τρακτέρ, τα πετροχημικά, τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός, ενδύματα, εκτυπώσεις κα.