Skip to main content

Ελπίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επιχειρηματικό ενδιαφέρον από Αθήνα

Επιχειρηματίας από την πρωτεύουσα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς για την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Το ενδιαφέρον τους για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να έχουν δείξει επιχειρηματικοί κύκλοι από την Αθήνα με τις προσπάθειες του Μπάνε Πρέλεβιτς να φέρουν όπως φαίνεται ένα πρώτο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει το «Metrosport», επιχειρηματίας από την πρωτεύουσα φέρεται να έχει μιλήσει με τον απερχόμενο πρόεδρο της ΚΑΕ και να έχει πάρει την απόφαση, σε συνεργασία με κάποιους ακόμη επιχειρηματίες με βάση την πρωτεύουσα, να προχωρήσουν στην αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο θα αναλάβουν την ομάδα μπάσκετ του «Δικεφάλου».

Δεδομένου ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών, ενδέχεται να προχωρήσουν αρχικά, με την έγκριση του Α.Σ. ασφαλώς, στην εξασφάλιση του μάνατζμεντ ώστε στη συνέχεια να γίνουν και οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η στάση του Ιβάν Σαββίδη που έστω και άτυπα, μπορεί να έχει λόγο, πολύ περισσότερο με την ασάφεια που υπάρχει σχετικά με τα περίπου 2,5 εκ.€ που έχει βάλει στην ομάδα. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ τηρεί όπως είναι λογικό σιγή ιχθύος ωστόσο το θέμα φαίνεται να είναι υπαρκτό.