Skip to main content

Ελπίδες για πρόκριση

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θέλει να κάνει σήμερα η Εθνική Ελπίζων στις 17.00, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο αγώνα-μπαράζ την Τσεχία στο Γιάμπλονετς.
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα γίνει στις 12 του μήνα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Οι επτά νικητές των μπαράζ μαζί με την Δανία ως διοργανώτρια χώρα, θα παίξουν στην τελική φάση, που θα γίνει στις 11-25 Ιουνίου 2011 στις πόλεις Ααλμποργκ, Ααρχους, Βίμποργκ και Χέρνινγκ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να παρατάξει σχήμα με ένα επιθετικό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιακουμής. Στα δύο άκρα θα είναι οι Ιωαννίδης και Σκόνδρας και στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Πλιάτσικας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Κουτσιανικούλης και Βασιλακάκης και στην επίθεση ο Παπάζογλου.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε), Βασίλης Πλιάτσικας (Σάλκε), Αστέρης Γιακουμής (ΠΑΟΚ), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Αρης Σοϊλέδης (ΟΦΗ), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Δημήτρης Γιάντσης (Κέρκυρα), Θοδωρής Βασιλακάκης (SKODA Ξάνθη), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Τρίκαλα), Γιώργος Κατσικάς (Ηρακλής), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Ανέστης Αργυρίου (ΑΕΚ). Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός, Ντ. Χέλμπινγκ.