Skip to main content

Αιματηρή επίθεση στα Βριλήσσια – Ένας νεκρός από πυροβολισμούς

Το θύμα περίπου στις 3.25 το μεσημέρι περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες.

Συναγερμός έχει σημάνει στα Βριλήσσια στην Αθήνα, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης έναν 56χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vrilissiapress.gr το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.25, στη διασταύρωση των οδών Υμηττού και Γράμμου.

Οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν τον άνδρα που ήταν γνωστός στις αρχές για διάφορα αδικήματα και κυριολεκτικά τον γάζωσαν μέσα από ένα όχημα μάρκας BMW.

Μάλιστα στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες. Ο άνδρας ήταν πεζός και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επέστρεφε στο σπίτι του.

Όταν είδαν οι δράστες τον άνδρα να πλησιάζει, άρχισαν να ρίχνουν «βροχή» πυροβολισμών εναντίον του. Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο στο έδαφος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι του έριξαν και χαριστική βολή στο κεφάλι.

Μετά την εκτέλεση του άνδρα, οι δράστες διέφυγαν και αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο στο Πάτημα Χαλανδρίου στην οδό Φιλίπου, χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο όχημα μάρκας Mini Cooper ως αυτοκίνητο διαφυγής. Το θύμα, ήταν ηλικίας 56 ετών και κάτοικος Βριλησσίων.