Skip to main content

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών ΑΕΚ - ΟΣΦΠ στην ΕΟ ενώ ανέβαιναν στις Σέρρες

Ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού φέρεται να επιτέθηκε σε οπαδούς της ΑΕΚ. Ένα από τα θύματα φέρεται να δέχθηκε μαχαιριά, ενώ το αυτοκίνητό τους πυρπολήθηκε

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που είχαν ξεκινήσει το ταξίδι με προορισμό τις Σέρρες, για το Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών, παρά την απαγόρευση -και οργανωμένης και μεμονωμένης- μετακίνησης που αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, και ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Lamiareport, γύρω στις 2:30 στα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού, υπήρξε επίθεση σε βάρος πέντε οπαδών της ΑΕΚ από οπαδούς του Ολυμπιακού. Αγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τον δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι οπαδοί της Ένωσης αμέσως μετά τα διόδια και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο έτρεξαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια και πρόλαβαν να σωθούν.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport, η επίθεση ήταν οργανωμένη, αφού οι δράστες είχαν καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες ή κράνη, είχαν μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα μάλιστα φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι δράστες φεύγοντας πυρπόλησαν το Opel Corsa, με το οποίο ταξίδευαν οι άτυχοι οπαδοί της ΑΕΚ.