Skip to main content

Embryolab: Εκπαίδευση με ασφάλεια για τις οικογένειες του αύριο

Σκοπός της εκπαίδευσης των στελεχών ήταν να αποκτήσουν τις γνώσεις ώστε να διασφαλίζουν τους υψηλότερους δείκτες ασφάλειας για κάθε περιστατικό.

Ένα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης σχεδίασε για τα στελέχη του το Embryolab, εκτιμώντας τις απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο του Project Management Institute (PMI)® σε ό,τι αφορά το Risk Management και σε συνεργασία με την Human Asset.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εκπαίδευσης των στελεχών ήταν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να διασφαλίζουν τους υψηλότερους δείκτες ασφάλειας για κάθε περιστατικό.

«Η μελέτη καλών πρακτικών σε απρόβλεπτες συνθήκες, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα μας οδήγησε στην προσέγγιση πρόβλεψης, πρόληψης, ανάλυσης, εξέλιξης και τελικά διαχείρισης κάθε δύσκολης κατάστασης και κάθε ρίσκου σε ευκαιρία για θετικά αποτελέσματα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Δημήτρης Νικολαίδης, BA, MEd, PhD, Διευθύνων Σύμβουλος Embryolab, εξηγεί: «Αποτελεί κυρίαρχη δέσμευση στη Mονάδα μας η σταθερή και διαρκής βελτίωση. Δεκαοκτώ συνεργάτες, σχεδόν το 20% του δυναμικού μας, εκπαιδεύτηκαν σε κρίσιμα για κάθε οργανισμό χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι άνθρωποί μας δεν απέκτησαν απλά τεχνική επάρκεια στο Risk Management, αλλά ανέπτυξαν μια άλλη φιλοσοφία στον εντοπισμό, στην αξιολόγηση και τελικά στη διαχείριση κινδύνων».

«Μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία με εργαλεία, τεχνικές και ορολογίες τέθηκε στη διάθεσή μας. Για ενάμιση χρόνο και με συνδυασμό Workshops, On-the-Job Assignments, Asynchronous & Synchronous e-learning και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης από την Human Asset και τον κ. Α. Φουρτούνα, πιστοποιημένο Εκπαιδευτή, Οικονομολόγο, MSc, ΜΑ, PMP, PMI-RMP, PM² Trainer, τα στελέχη μας εκπαιδεύτηκαν, ώστε αναλαμβάνοντας την ευθύνη διαχείρισης ενός έργου να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ορθότερη στρατηγική αξιοποίησης των ευκαιριών και αντιμετώπισης προβλημάτων», σημειώνει η ανακοίνωση.

Η κ. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, MSc, PMI-RMP, Σύμβουλος Κλινικής Εμβρυολογίας και πιστοποιημένη Σύμβουλος Διαχείρισης Ρίσκου περιγράφει: «Στο Embryolab, συνεργαζόμαστε περισσότεροι από 90 εξειδικευμένοι συνεργάτες και επιστήμονες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Η διαχείριση ποιότητας και η ασφάλεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί προτεραιότητα στην προσπάθειά μας για ολοένα και υψηλότερης ποιότητας, καινοτόμες υπηρεσίες».

Με την εκπαίδευση Risk Management:

• Ενισχύεται η πρόληψη
• Αυξάνονται τα επίπεδα ασφαλείας
• Θωρακίζεται το Embryolab

«Αυτό σημαίνει ασφάλεια και ποιότητα για τα ζευγάρια μας», καταλήγει η ανακοίνωση.